Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Flickr en Snapfish samen bij Foto afdrukken

15-11-2009 - Sinds deze week heeft Flickr een nieuwe optie, bij hun toch al uitgebreide lijst van opties, toegevoegd. Het is nu mogelijk om je foto's van Flickr, direct online te laten afdrukken. De partner in dit project is Snapfish. Een bekende aanbieder van foto's afdrukken, afdrukken van albums en andere foto producten.
Met Snapfish als partner, is het nu mogelijk voor leden van Flickr om foto afdrukken, foto album, foto op canvas, foto kalenders en meer te creeren. Ook voor de Nederlandse gebruikers is het mogelijk. Snapfish levert de producten netjes af in Nederland. Dus geen dure verzendkosten vanuit het buitenland, maar tegen lokale prijzen.

Hoe werkt het?

Heel simpel, boven je foto's staat nu een optie 'Order Prints', welke je in de gelegenheid stelt om snel foto afdrukken te bestellen. De eerste keer zullen de prijzen in dollars in het lijstje staan. Zodra je naar de Checkout gaat en je jouw land kan kiezen zullen de prijzen veranderen in euro's. foto's afdrukken met Flickr en Snapfish

Binnen het gedeelte 'organize and create' is een hele speciale afdeling ingericht waar je meerdere foto's tegelijk kan laten afdrukken en ook andere producten kan bestellen. Denk hier aan foto albums, foto op canvas en foto kalenders. foto's afdrukken met Flickr en Snapfish via organize en create

Als je al je foto's hebt geselecteerd en je op 'proceed to checkout' klikt, wordt je doorverwezen naar de site van Snapfish. Als je nog geen account hebt, kan je er een gratis aanmaken. Hierna worden je foto's automatisch overgebracht naar Snapfish. Mocht je extra foto afdrukken willen bestellen, dan kan je hier nog de aantallen aanpassen naar de gewenste aantallen. Als alle afdruk aantallen en producten naar wens zijn, kan je gaan afrekenen. Tijdens het afrekenen kan je nog een kortingscode invoeren om extra korting te krijgen op de bestelde producten. Kijk hiervoor op onze kortingscode pagina voor de laatste kortingen bij Snapfish. Na het afrekenen worden de producten netjes bij je thuisbezorgd.

Een handige extra optie van Flickr, die het bestellen van foto's een stuk makkelijk moet maken.

Top aanbiedingKrijg 40 foto afdrukken gratis.

Als nieuwe klant krijg je 40 foto afdrukken geheel gratis om de geweldige service van Smartphoto uit te proberen. Kies je leukste foto's uit en proberen maar! Gebruik de kortingscode WELKOM40.