Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Canvas Store genomineerd voor beste webwinkel

09-03-2010 - Groningen, 09 Maart 2010 - Dé online specialist in foto op canvas www.canvasstore.nl is voor de tweede keer op rij genomineerd voor de Thuiswinkel Awards 2010.

De Thuiswinkel Awards worden georganiseerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, dé branchevereniging voor webwinkels in Nederland. Vorig jaar werd Canvas Store tweede in maar liefst 2 verschillende categorieën. Dit jaar is Canvas Store genomineerd in de categorie Warenhuizen.

Via de webwinkel van Canvas Store kunnen consumenten hun mooiste foto laten vereeuwigen op canvas doek. Het online bestellen van een foto op canvas is sinds enkele jaren enorm populair en wint het elke jaar van andere producten als het gaat om het meest favoriete geschenk in kerstpakketten.

B. Sattler, eigenaar en directeur van Canvas Store: `Vorig jaar was het erg spannend. Het feit dat wij nu voor de tweede keer genomineerd zijn door het publiek geeft toch wel aan dat wij een goed product leveren. Dit jaar kijkt de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie nog meer naar kwaliteit dan kwantiteit. Dat sluit goed aan bij onze bedrijfsfilosofie'. Via www.thuiswinkelawards.nl kunnen consumenten t/m 25 maart stemmen op Canvas Store als Beste Webwinkel. Onder alle stemmers wordt een groot aantal prijzen uitgereikt.

Kijk voor meer informatie over de canvas producten van Canvas Store op Canvas Store

Top aanbieding10 euro korting op je eerste fotoalbum

Profiteer van 10 euro korting op alle fotoalbums. Als nieuwe klant profiteer je van deze korting op alle fotoalbums (fotoschrift uitgezonderd) bij Pixum. Gebruik voor deze actie de kortingscode: PSGKD9D63A5RDT