Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Laagste prijsgarantie canvas afdrukken

Wie is het goedkoopste?

08-04-2010 - Vele aanbieders op het internet (en in de winkel) bedienen zich van de laagste prijsgarantie voor het gekochte product. In foto afdrukken land is dit minder bekend. Toch heeft een van de aanbieders van canvas afdrukken deze garantie voor zijn consumenten.

Top-canvasfoto promoot zichzelf op de website met de laagste prijsgarantie voor het afdrukken van foto's op canvas. Bij iedere bestelling die je als consument plaatst, krijg je gelijk een garantie van Top-Canvasfoto. Als je namelijk binnen een week na aankoop, in Nederland, onder dezelfde aankoop voorwaarde elders een lagere prijs vind voor de canvas afdruk, dan betaald Top-canvasfoto het verschil tussen de twee aankopen terug.

Is Top-Canvasfoto nog steeds het goedkoopst?

Fotovergelijk.nl vergelijkt de prijzen van canvas afdrukken en bied ervaringen en informatie omtrent afdrukken van foto's. Om goed in de gaten te houden of Top-canvasfoto zijn garantie waar kan maken heeft Fotovergelijk.nl een makkelijke tool gemaakt om alle formaten canvas afdrukken van Top-Canvasfoto in een keer te controleren op goedkoopste in de markt.

Bekijk hier de tool voor het vergelijken van prijzen voor de laagste prijs garantie.

Lees het complete artikel op ons blog

Top aanbieding10 euro korting op je eerste fotoalbum

Profiteer van 10 euro korting op alle fotoalbums. Als nieuwe klant profiteer je van deze korting op alle fotoalbums (fotoschrift uitgezonderd) bij Pixum. Gebruik voor deze actie de kortingscode: PSGKD9D63A5RDT