Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Bestel je foto cadeaus op tijd voor de Kerstdagen

03-12-2009 - Sinterklaas en Kerstmis staan al aan de deur te rammelen. Dit is de tijd dat je leuke, grappige of speciale sinterklaas en/of kerst cadeaus haalt voor elkaar. Doe dit jaar eens iets anders, bijvoorbeeld al gedacht aan een leuk foto cadeau?

Je hebt verschillende vormen van foto cadeaus die gegeven kunnen worden aan je ouders, broers, zussen of andere familie. Denk eens bijvoorbeeld aan een fotoalbum met unieke momenten van afgelopen jaar als cadeau of een fotoposter van een superleuk moment afgelopen jaar. Natuurlijk kan je ook een aantal foto afdrukken bestellen met verschillende momenten, maar leuker natuurlijk om deze in een fotoalbum te zetten. Als laatste optie willen we meegeven dat ook een foto canvas afdruk kan worden gemaakt, leuk voor aan de muur bij kinderen of kleinkinderen. Er zijn ontzettend veel mogelijk sinterklaas en/of kerst foto cadeaus

Maar let op! Bestel wel op tijd, anders heb je geen foto cadeau op de dag zelf. Fotovergelijk.nl heeft een aantal uiterlijke bestel data verzameld. Dit zodat de sinterklaas en/of kerst cadeaus mooi op tijd aanwezig zijn.

Kerst (24 december in huis)

Top aanbieding25% korting op alle fotoalbums.

Je krijgt op alle fotoalbums 25% korting. Perfect om al je losse foto\'s te verzamelen en te bundelen in een schitterend fotoalbum van Smartphoto.