301 Blurb - Fotoalbum - Vergelijk prijzen fotoalbum afdrukken
Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Overzicht Fotoalbums van Blurb

Fotoalbum Prijzen en verzendkosten

Blurb Blurb
http://nl.blurb.com/

Setupkosten: € 0.00
Levertijd: 3-5 werkdagen
Afdrukcentrale: Eigen Lab
Twitter: BlurbNL
Afhaalkosten: Afhalen is niet mogelijk
Verzendkosten: Afhankelijk van de bestelling
Software: Bij Blurb fotoalbum afdrukken op Windows OS system Bij Blurb fotoalbum afdrukken op Mac OS system Bij Blurb fotoalbum afdrukken op App OS system

Betalingsmethodes bij Blurb:
betalen met Mastercard bij Blurb betalen met Paypal bij Blurb betalen met Visa bij Blurb betalen met American Express bij Blurb

 

Wie is Blurb:
Blurb.com drukt niet alleen jouw fotoalbum af, het is een community van enthousiaste mensen rondom fotografie. Deel je ervaringen met andere gepassioneerde omtrent fotografie.

 

Artikelen geschreven over Blurb:

 

 • fotoalbum prijzen (p/s)
 • € 12.87
 • + € 0.36
 •  
 • € 19.71
 • + € 0.36
 •  
 • € 19.71
 • + € 0.36
 •  
 • € 43.36
 • + € 0.70
 •  
 • € 47.31
 • + € 0.60
 •  

 

 • Gebruikers ervaringen Blurb
 • Laat jouw ervaring achter!
 • Friday 28 March 2014
  Ik ben fan! Supersnel klaar en bezorgd (4 werkdagen), goede kwaliteit (gekozen voor beste papier met softcover) en fijne software...Een nieuwe Blurbaan...
  Foto:
   
  Service:
   
 • Friday 30 August 2013
  Kwaliteit viel erg tegen. Mijn huis, tuin en keuken printer laat een beter resultaat zien. Ook lastig te bereiken en duurt lang om reactie te ontvangen
  Foto:
   
  Service:
   
 • Saturday 23 February 2013
  Blurb viel me tegen. In eerste instantie denk je dat je wat moois in handen hebt totdat je gaat vergelijken met andere aanbieders. De foto's in Blurb albums zijn m.i. duidelijk van mindere kwaliteit en je kan ze beter wat kleiner laten. Ook geeft de software al heel snel resolutie waarschuwingen af terwijl dat bij bijvoorbeeld Pixum met dezelfde foto's niet gebeurt. De software vind ik wel prettig.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Monday 20 August 2012
  Een kleinere variant van ons trouwalbum heb ik gemaakt via Blurb. De software van Blurb vind ik erg prettig en gebruiksvriendelijk. Het album ziet er prima uit en de prijs was erg netjes!

  Hou er wel rekening mee dat er aan het einde van je bestelling altijd nog BTW bij komt!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Friday 19 November 2010
  Met BookSmart 2 mooie fotoalbums gemaakt. 1 met een softcover en 1 met een hardcover. Boeken zien er erg mooi uit. Levering binnen 8 dagen. Daarnaast een website vol tips en tricks over het maken van fotoboeken. En bovendien goedkoop
  Foto:
   
  Service:
   
 • Saturday 13 November 2010
  Via vrienden had ik al eerder gezien hoe mooi de albums er uit zagen, en zelf was ik nooit een voorstander van online fotoalbums maken, maar het werkt echt super makkelijk en het wordt mooi! Daarnaast heb ik gelijk mogen mee maken hoe goed hun klantenservice is. Gisteren heb ik twee albums thuis gekregen, waarvan 1 niet klopte. De voorkant was van mijn album, maar de rest van iemand anders. Ik heb diezelfde dag een mail gestuurd en reactie gekregen dat ik een nieuw album krijg en daarnaast ook nog eens mijn geld terug krijg. Kortom, hier kun je super mooie albums maken, creativiteit wordt niet beperkt en daarnaast nog een klantvriendelijkheid!
  Foto:
   
  Service:
   
 • Thursday 04 November 2010
  Ik heb nu in totaal een zevental fotoalbums bij Blurb laten afdrukken. Formaten die ik gebruikt heb zijn de Large Landscape en Large Square waarbij ik de Large Square tot het maximum (440 pagina's) heb gevuld. De afwerking van de boeken is goed en vallen niet na gebruik uit elkaar, zelfs bij 440 pagina's wat een echt dik en zwaar boek is. Afhankelijk van de omvang heb ik daarnaast premium paper en standaard paper gebruikt. Premium papier heeft een iets zwaarder kwaliteit maar biedt naar mijn gevoel niet veel meer dan het standaard papier. De software is flexibel en wordt regelmatig geupdate. Tegenwoordig is er trouwens ook een mogelijkheid om je boek op de website te maken. Op een boek na is het resultaat uitstekend geweest. Dat ene boek had een paar vlekken maar werd door Blurb zonder kosten direct vervangen. Blurb is z'n geld waard.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Wednesday 15 September 2010
  Ik heb nog niets beters gevonden: voor vakantieboeken (dixit: reisverslagen) is dit perfect. De boekafwerking en mogelijkheden zijn uniek uitgebreid. De kwaliteit van afdruk vind je elders echter stukken beter: vb. Spector. Maar het gemak van samenstellen van een deugdelijke vakantie(reis)expressie is nergens beter dan bij Blurb.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Tuesday 30 March 2010
  Na onze reis naar Zuid-Afrika wou ik toch een deftig fotoboek maken van een selectie foto's. Via enkele aanraders van collega-fotografen binnen Xposed heb ik toen Blurb uitgeprobeerd. Ik ga hier geen volledige review neerpennen, enkel m'n persoonlijke ervaring kort beschrijven.

  De software Booksmart is beschikbaar voor zowel Mac als pc en is makkelijk te gebruiken. Ook als je wil afwijken van de standaard templates, kan je er bijmaken naar eigen keuze. De preview met 2 pagina's naast elkaar was een geschenk uit de hemel, want pas toen merkte ik dat een van m'n templates niet correct was uitgelijnd met een andere template waardoor alle foto's op de rechterpagina's telkens een halve cm hoger stonden dan die van de linkerpagina.
  Je kon ook kiezen om het Blurb-logo te vervangen naar een custom logo, maar dat kost 11 euro extra. Het kleine logo op de eerste en laatste pagina stoorden mij niet genoeg om er extra voor te betalen. Als ik een fotoboek zou moeten maken voor anderen, zou ik dat er uiteraard wel af halen. Opladen en bestellen ging super gemakkelijk. Ik koos uiteindelijk voor Large Square (30x30cm) op premium papier (45gr) met dust jacket. Let op, de prijzen op de website zijn exclusief BTW. Voor Belgie wordt nog een extra 6% aangerekend. Voor verzending opteerde ik voor het duurste, Express. In totaal kwam de prijs voor 1 boek op een kleine 95 euro. Ik raad aan om te checken of er familieleden ook een exemplaar willen, want Blurb hanteert een zogenaamde flat fee van 1 tot 5 boeken. Zo spreid je de verzendkosten over meerdere boeken/personen.

  Express-verzending betekent dat deze binnen de 2 business days aankomt. Deze beginnen uiteraard pas te tellen wanneer het boek effectief geprint is (bestelling tot print van 3 boeken nam 6 werkdagen doorlooptijd in mijn geval). Express en Priority laten je transport ook tracken, altijd leuk om te weten waar je boeken zich bevinden. Bij aankomst ook tevreden van de verpakking. Elk boek in een plastiek folie, dat nog eens in de bekende bubble wrap en dat dan nog eens in een kartonnen 'envelop'. Dan de belangrijkste vraag voor de fotograaf, zien de foto's in het boek er uit als op m'n gekalibreerd scherm?! Alle nodige foto's had ik vanuit Lightroom naar de correcte afmetingen (in cm op 300dpi) geexporteerd in RGB en wat bijgescherpt in Pixelmator. Het was dus hopen dat de producent geen ongevraagde 'correcties' zou doorvoeren... Het verdict: perfect, althans voor mij. Ik ben persoonlijk zeer tevreden van het resultaat. Geen afwijkende kleuren of contrasten. De kwaliteit van het papier en de cover zijn ook meer dan OK. Wie benieuwd is naar het resultaat, mag altijd eens binnenspringen, of er eentje bestellen via Blurb (http://www.blurb.com/bookstore/detail/1092790)
  Foto:
   
  Service:
   
 • Wednesday 24 February 2010
  Drie albums bij Blurb laten afdrukken en ben bezig met nr's 4 en 5. Voor mij doorslaggevend om met Blurb te werken is het grote aantal pagina's (tot 448) dat mogelijk is in een fotoalbum. De gebruiksvriendelijke software biedt veel mogelijkheden en de kwaliteit en afwerking van het fotoalbum is daarbij prima. Kortom; een tevreden Blurb klant.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Tuesday 29 December 2009
  Bestel bij Blurb al 3 jaar mijn fotoalbums. Ik zocht destijds naar goede diensten in NL of EU, maar ik kon niks vinden. Blurb steekt er bovenuit qua kwaliteit van de software, de designs voor je pagina's en integratie met bestaande fotocollecties. Lay-out van fotoalbums is erg mooi, papier is van hoge kwaliteit en de afdrukken ook, zij het iets te donker (naar mijn smaak). Dat laatste is makkelijk vooraf in je foto's te corrigeren.
  Hardkaften en afdrukken op de kaften zijn van zeer hoge kwaliteit en kleurechtheid, zeker als .icc profielen gebruikt worden. Bij kleinere fotoalbums zijn de verzendkosten wellicht wat hoog, maar deze zijn recentelijk compleet verlaagd. Vooral vanaf 40 fotos op groot formaat 28x28cm onderscheid Blurb zich echt van de overigen.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Wednesday 18 November 2009
  Ik heb al 3 fotoalbums laten printen bij Blurb en ben zeer tevreden. Het zijn prachtig uitgevoerde albums met naar wens een papieren stofomslag om een linnen boek. Je kan zelf je lay-out bepalen en het maximum aantal pagina's is zeer groot. Je kunt de boeken ook in een "openbare boekenkast" plaatsen en ze vervolgens verkopen. Ik ben een tevreden klant en krijg veel complimenten over mijn boeken. Een aanrader.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Laat jouw ervaring achter!
Terug naar het overzicht van de aanbieders
Top aanbiedingKrijg 40 foto afdrukken gratis.

Als nieuwe klant krijg je 40 foto afdrukken geheel gratis om de geweldige service van Smartphoto uit te proberen. Kies je leukste foto's uit en proberen maar! Gebruik de kortingscode WELKOM40.