Fotovergelijk, vind de beste prijzen! Vergelijk de prijs voor het afdrukken van uw foto's!

Overzicht Fotoservice Print Things details

Prijzen en verzendkosten

Print Things Print Things
http://www.print-things.nl

Setupkosten: € 0.99
Levertijd: 5 werkdagen
Afdrukcentrale: Eigen Lab
Twitter: Printthings
Afhaalkosten: € 0.00
Verzendkosten: Afhankelijk van de bestelling
Software: Bij Print Things foto's afdrukken op Windows OS system Bij Print Things foto's afdrukken op Mac OS system

Betalingsmethodes bij Print Things:
betalen met IDeal bij Print Things betalen met Mastercard bij Print Things betalen met Visa bij Print Things betalen met Overboeking bij Print Things

 

Wie is Print Things:
Print-thing is samen gegaan met Webprint. Webprint heeft dezelfde mogelijkheden en opties.

 

 • Foto afdrukken prijzen (p/s)
 • € 0.18
 • € 0.20
 • € 0.25
 • € 5.95

Deze foto afdruk prijzen zijn zonder de staffelprijzen

 •   Foto afdrukken op hout bij Print Things
 • Print Things kan ook foto's op hout afdrukken. Voor Print Things is hier een aparte hout pagina voor. De mooiste opties van Print Things.
 •   Canvas doek afdrukken bij Print Things
 • Je drukt ook al je canvas doeken af bij Print Things. Voor Print Things kijk je op de pagina Canvas pagina om te zien welke mogelijkheden Print Things biedt.
 •   Foto op aluminium afdrukken bij Print Things
 • Print Things kan ook foto's op aluminium afdrukken. Voor Print Things is hier een aparte aluminium pagina voor. Hier staan alle mogelijkheden van Print Things op.
 •   Foto op plexiglas afdrukken bij Print Things
 • Druk een foto af op plexiglas bij Print Things. Kijk op de pagina van Print Things over plexiglas . Ontdek de mogelijkheden van Print Things.

 

 • Laat jouw ervaring achter!
 • vrijdag 14 maart 2014
  Voor het babyalbum van mijn tweeling heb ik 2x200=400 foto's besteld bij Print Things. Dit is helaas uitgedraaid op een grote teleurstelling. De kleurstelling van de foto's is helemaal niet goed: witte achtergronden zijn niet wit maar geel, de kleuren zijn verre van helder en er zit een sterke gele ondertoon in alle foto's. Ik bestel regelmatig foto's bij de Hema, en daar zien ze er altijd prachtig uit.
  Veelvuldig contact met Print Things heeft niet tot een oplossing geleid. Met 100 keer zeggen hoe vervelend je het vindt los je het probleem wat mij betreft niet op. Ze hebben na lang duwen en trekken aangeboden om ongeveer een derde van het bedrag dat ik betaald heb te vergoeden in de vorm van een tegoed op mijn account...... zodat ik nog meer lelijke foto's kan bestellen?!
  Ik ben erg ontevreden en raad iedereen ten sterkste af om foto's te bestellen bij Print Things. Het is helaas weggegooid geld.
  Foto:
   
  Service:
   
 • dinsdag 3 september 2013
  Ik heb onlangs een fotoboek bij print things besteld, en deze is super geworden! Je hoeft niet eens een programma te downloaden om je fotoboek te maken. Daarnaast vind ik het programma ook erg overzichtelijk en niet moeilijk in gebruik. Ook heb ik een tijdje geleden foto's besteld en heb niks geen problemen ervaren. Ik ben een zeer tevreden klant.
  Foto:
   
  Service:
   
 • dinsdag 6 augustus 2013
  Vorige week mijn vakantie foto's besteld bij print-things. De kwaliteit en kleur was echt fantastisch. Ook nog een Canvas besteld,heb nu een mooie foto van mijn kinderen aan de muur!! Ik weet waar ik vanaf nu mijn fotoproducten ga bestellen, print-things bedankt!
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 25 juli 2013
  Telefoonhoesje en groot tuinzeil gekocht, super mooi!
  Foto:
   
  Service:
   
 • woensdag 6 maart 2013
  Foto op hout besteld via Print Things en hoewel ik geen mail heb gekregen dat mijn bestelling was verzonden, kreeg ik hem op de 9e werkdag na bestelling in huis. Tot dusver was ik best tevreden, totdat ik de plaat uitpakte. Waar mij verteld was dat de kleur wit niet geprint zou worden, waren ze hier en daar ook de kleur zwart vergeten te printen. Dus gebeld met de klantenservice en die moesten eerst overleggen. Een dag later werd ik teruggebeld en werd mij verteld dat hij de kleur zwart ook niet goed kon zien op de afbeelding (foto van de fotograaf). Daar ik geen zin had in een welles-nietes discussie, vroeg ik of ze een oplossing hadden. Ze konden een nieuwe afdruk aanbieden voor de helft van de prijs (alsnog €34,- zonder verzendkosten). Maar naar verdere tegemoetkoming kon ik fluiten, daar zij ontkenden dat het hun fout was. Heb mijn (dure) verlies vervolgens maar genomen en gekozen voor een firma die de foto wonderbaarlijk genoeg wél mooi op hout konden afdrukken. Mijn tip: bespaar je een hele hoop gedoe en geef een tientje extra uit bij de concurrent.
  Foto:
   
  Service:
   
 • zondag 18 november 2012
  Slecht, heel slechte service. Via de telegraafactie begin Augustus een bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen. Geen antwoord op mijn mails gekregen. Telefonisch iedere keer andere smoesjes zoals drukte, nieuwe website en al verstuurd. Twee weken geleden weer toegezegd opnieuw te versturen, maar nog niets ontvangen. IK VOEL ME BESTOLEN DOOR DIT BEDRIJF!!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • maandag 5 november 2012
  Inmiddels consumentebond en het tv programma kassa benadert over deze blamage van de Telegraafaktie. Telegraaf verwijst naar Printthings maar zou zelf ook aktie kunnen ondernemen tenslotte zijn zij het die de aktie hebben gepromoot.
  Van Printthings is het ronduit schandelijk dat een bestelling in augustus nu nog steeds niet wordt afgeleverd. Van hun argumenten ben ik niet onder de indruk.
  Een uiterst slechte reclame voor dit bedrijf.
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 1 november 2012
  ik heb in augustus un bestelling gedaan en zij hebben een mail gestuurt waarin staat dat hij 17 september verstuurt is. Maarja dat waren al vier weken, en nu alweer vijf weken later Geen reactie meer en nog steeds niks binnen. Volgens mij is er een type fout op de site: geen vijf dagen wachttijd maar vijftig dagen.
  Foto:
   
  Service:
   
 • zaterdag 27 oktober 2012
  Telegraaf poster??????? Wacht al meer dan 3 maanden en men verteld mij niets.
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 25 oktober 2012
  ZEER SLECHT!! bijna 3 maanden gewacht op mijn foto van de telegraaf actie. Nu eindelijk binnen en het resultaat is om te janken. Foto is vreemd bijgesnede, kwaliteit is ronduit flut en er zit een vreemd wit vlak boven de foto.

  Het is dat je een ster moet invullen, want die zijn ze niet eens waard
  Foto:
   
  Service:
   
 • maandag 22 oktober 2012
  Nu ruim 2,5 maand geleden ook de foto besteld. PrintThings reageert niet op mail. Telegraaf zegt dat het een domper is en dat ze niet ingeschat hadden dat zoveel mensen zouden reageren. De dame had zelf ook 3 besteld en 1 ontvangen. De Telegraaf kan verder niets doen en raad je aan met PrintThings te bellen.
  In 1 woord waardeloos!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • dinsdag 9 oktober 2012
  Levering pas na bijna 3 maanden.
  Geen reactie op email.
  Zeer slechte, zwaar overbelichte, kwaliteit van geleverde posters.

  Aanrader: Nee beslist niet!!!
  BESTEL HIER NIETS!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • vrijdag 5 oktober 2012
  Nu 2 maanden geleden een fote besteld via de telegraafactie en de verzendkosten betaald. En tot op heden nog niets ontvangen en ook geen reactie gehad op email... schandalig, niet echt klantvriendelijk dus.
  Nu pas zie ik op de site dat het nog wel even kan duren gezien de ordernummers. Het is te hopen dat ik nog iets te zien krijg, maar de kwaliteit????? En wanneer???? Ik heb immers toch betaald!!!!
  Geen goede actie dus en dit was eens, maar nooit weer!!!!!!!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 27 september 2012
  Doen letterlijk maanden over een levering, communiceren hier niet over, reageren niet op informatieverzoeken. Hebben zich klaarblijkelijk nogal verslikt in de Telegraaf-actie. Wegens actie is geld terug geen optie. Onbetrouwbare oplichters, de actie leek me bedoeld om een visitekaartje af te geven maar ik bestel hier nooit weer!
  Foto:
   
  Service:
   
 • zaterdag 15 september 2012
  Via de telegraaf actie een poster besteld, dit is nu anderhalve maand geleden. Betaald, maar nog geen niks ontvangen. Reageren ook niet op de mail, slechte service dus. Waardeloos bedrijf, ik bestel het gewoon weer bij Profotonet, prima kwaliteit en service.
  Foto:
   
  Service:
   
 • dinsdag 28 augustus 2012
  1 augustus besteld en betaald (de verzendkosten van de telegraafactie) Nog steeds niets ontvangen!!!
  En op de mail reageren ze niet, ik heb al vier mails verstuurd. Site onbereikbaar. Gedver ik wil mijn foto's!!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • maandag 13 augustus 2012
  Telegraaf actie geprobeerd, drie keer lag de site plat. Nu 3 dagen later lukte het eindelijk om mijn bestelling te plaasten met code. Wilde betalen met ideal maar daar kon geen verbinding mee gekregen worden?? Meteen staat de bestelling op geannuleerd er is geen mogelijkheid meer om anders te betalen en de kortingscode is meteen vervallen?? Lijkt nergens op kom dan niet met een actie als je er niet aan wilt en mocht iemand dit lezen graag onze foto van jullie server af. Bvd
  Foto:
   
  Service:
   
 • zondag 12 augustus 2012
  Via hun groupon actie 4 posters van 80x60cm laten afdrukken. Bestelproces was waardeloos. Heb vier keer overnieuw moeten beginnen met bestellen en twee browsers gebruikt. Zelfs toen de bestelling uiteindelijk lukte kreeg ik telkens foutmeldingen tijdens het bestelproces.
  Levering duurde twee weken. Kwaliteit kon er mee door maar zeker niet om te juichen. Schaduwpartijen te licht afgedrukt en de afdrukken hebben te weinig contrast.
  Foto:
   
  Service:
   
 • vrijdag 10 augustus 2012
  Helaas kan ik niet bij de aanbieding van de telegraaf. Zeer "jammer"voor beiden!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • vrijdag 10 augustus 2012
  Foto via actie van de Telegraaf kun je wel vergeten. Website Print Things onbereikbaar evenals de service van de telegraaf.
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 9 augustus 2012
  De site is onbereikbaar! waardeloze bende, de site is al dagen onbereikbaar. En natuurlijk toevallig wanneer de Telegraaf actie is. Dus zeker GEEN zaken doen met deze oplichters!!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 9 augustus 2012
  Het is echt niet mogelijk om de telegraaf actie te verzilveren, zo kan ik ook kadootjes weggeven.
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 9 augustus 2012
  Wat een sigaar uit eigen doos! Gratis afdruk,ja met een onbereikbare site zeker en idem klantenservice. Zo kan ik ook iets weggeven. Wat een nep en dan blijf ik nog netjes! Schandalig gewoon!!!!!
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 9 augustus 2012
  wat een slechte site! Probeer op de site te komen vanwege de telegraaf actie. Dit is onmogelijk!! Wat een ergernis!
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 2 augustus 2012
  De Telegraaf geeft een cadeautje, een gratis poster via Print things en dat hebben ze geweten bij deze ..... -tent. Omdat ze hun zaken niet op orde hebben loopt de boel in het honderd en wanneer je ook bestelt (al is 't midden in de nacht), je komt er gewoon niet doorheen. Bellen levert een laconieke reactie op dat het "druk" is. Op mail reageren ze helemaal niet. Print Things in een woord samengevat: WAARDELOOS!
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 21 juni 2012
  Twee mooie grote fotoafdrukken op satin fotopapier en een foto op canvas. Ik kan niet anders zeggen dan dat het er super uitziet, anders dan de reactie hier mij doen denken zodoende dat ik toch graag mijn recensie hier wilde neerzetten. Ik vind het een topbedrijf met zeer vriendelijk personeel!
  Foto:
   
  Service:
   
 • dinsdag 12 juni 2012
  Mooi heldere kleuren, stevig materiaal en netjes afgewerkt. Voor mij een dikke tien.
  Foto:
   
  Service:
   
 • dinsdag 3 april 2012
  Ook mijn ervaringen, onderhand, zijn zeer goed bij Print Things. Ik had een (blijkbaar) te kleine afbeelding ingezonden, ik ben hiervan op de hoogte gebracht met een voorbeeld, waardoor ik een betere afbeelding heb ingezonden. Sindsdien bestellen ik en mijn vrouw veel producten en cadeau's voor elkaar van onze kids.
  Foto:
   
  Service:
   
 • maandag 12 maart 2012
  Dit is maffia!
  Ongeloofelijk slechte klantenservice bestel hier nooit producten. Niet alleen moet je enorm lang wachten ze houden zich niet aan de afspraken en zijn ronduit grof. Mails krijg je geen antwoord op, dus heb ik maar gebeld, enige antwoord dat ik kreeg: je moet een mailtje sturen
  Foto:
   
  Service:
   
 • zaterdag 25 februari 2012
  Na het lezen van ervaringen hier was ik wat huiverig. Heb via grouponactie 2 posters besteld van 60x80, na 10 werkdagen ontvangen (in de actievoorwaarden stond 15 werkdagen). De code voor de 60 gratis afdrukken ook snel ontvangen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de service van Print Things
  Foto:
   
  Service:
   
 • maandag 13 februari 2012
  Bij klachten is PT niet thuis, er wordt nooit teruggebled.Zelfs mijn brief wordt niet beantwoord. Kortom een bedrijf dat echt minachting heeft voor zijn klanten.
  Het zou een goede zaak zijn als ING hier geen zaken meer mee doet.

  Foto:
   
  Service:
   
 • dinsdag 6 december 2011
  30 oktober 2011 besteld en tot nu toe geen foto's thuisgestuurd gekregen, ben nu 1,5 week geleden begonnen met bellen en ze komen gewoon hun afspraken niet na. Ik bestel niks meer bij dit bedrijf en zou ook niemand het aanraden.
  Foto:
   
  Service:
   
 • woensdag 30 november 2011
  ik kan nog steeds niet over de kwaliteit oordelen , vermits mijn bestelling van 11 oktober 2011 , nog steeds niet geleverd is en ik bij navraag geen enkele reactie ontvang.
  Wat de service betreft , deze is zelfs geen enkele ster waard.
  Foto:
   
  Service:
   
 • donderdag 14 juli 2011
  Slechter dan slecht. Kunnen beter hun naam wijzigen in Print no things.
  juli 2009 een foto besteld (paar maten groter als normaal formaat). In april 2010 pas ontvangen!! Bijna een jaar later. En niet zomaar, het heeft me heeeel veel mails gekost waar vaak niet op werd gereageerd en zo wel dan waren het valse beloften (volgende maand bent u echt aan de beurt en dat maanden lang, zelf de datum 31 september werd een keer genoemd, wat niet eens bestaat en dat soort geintjes). Na lang aandringen dus mijn "zin" gekregen. Door mijn "gezeur" waarschijnlijk expres een ontzettend lelijke foto gekregen: gekreukt, gevlekt en wazig met witte randen. Linea recta de papierbak in beland. Wat een zonde van je geld, energie en plezier van je foto's. Ben altijd beleefd geweest in mijn mails en je wordt gewoon genegeerd maanden lang om na smeken op een reactie een valse belofte te krijgen. Overigens had een familielid van mij hetzelfde probleem (ook juli 2009 besteld, vergrootte foto) tot de dag van vandaag (juli 2011) nooit meer wat van teruggehoord of gezien. Nog niks ontvangen en wordt genegeerd. Ga er niet vanuit dat die bestelling ooit nog wordt geleverd 2 jaar na dato...
  Wel krijgen wij beiden overigens nog de nieuwsbrief met prachtige aanbiedingen. Jaja, we bestellen wel wanneer die foto van 2 jaar geleden is geleverd... nooit dus.
  Foto:
   
  Service:
   
 • woensdag 16 juni 2010
  Over de kwaliteit van de foto's kan ik nog niet beoordelen aangezien ik al 3 weken op mijn bestelling van PrintThings wacht (Een canvasdoek en een foto XL). Op mijn emails wordt niet gereageerd en als ik bel, krijg ik te horen dat het nagekeken wordt en dat de bestelling verstuurd gaat worden.
  Nu een week later is er nog steeds niets verstuurd en heb ik vandaag al 3x gebeld terwijl ik terug gebeld zou worden. En nog steeds gn concreet antwoord. Word er gek van.
  Foto:
   
  Service:
   
 • Laat jouw ervaring achter!
Terug naar het overzicht van de aanbieders
Top aanbieding25% korting op alle losse foto afdrukken

Heb je nog veel foto's op je telefoon staan of op je computer. Druk deze nu extra voordelig af met 25% korting bij Smartphoto!